Pintors a la Costa Brava

Una de les zones de treball més habitual de la nostra empresa és tota la zona de la Costa Brava, en especial localitats com Platja d'Aro, S'Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Sant Antoni de Calonge i Palafrugell. Per suposat, també treballem de forma habitual en moltes localitats de la zona.

En aquesta zona hi hem fet tot tipus de feines. Desde pintar façanes procurant aplicar els tractaments adhients que evitin els desperfectes causats per la proximitat amb el mar, fins a aplicar tècniques d'alta decoració en l'interior de les vivendes. Per suposat, també podem realitzar altres feines més senzilles com pintar apartaments per posar en lloguer. Sempre intentem ser competitius en preus en totes aquestes feines sense escatimar en qualitat.

Treballem sempre fent servir materials de qualitat i el nostre personal està format en les diferents tècniques que apliquem. Per exemple, podem aplicar microciment a la Costa Brava, a qualsevol localitat. En aquesta pàgina web podràs veure imatges d'algunes feines que hem fet de microciment així com d'altres tècniques decoratives com venecians, estuc blanc, etc.

Pots contactar amb nosaltres per qualsevol consulta sobre les diferents feines que fem i, per suposat, per concertar una visita perquè puguem facilitar-te un pressupost sense compromís. Ens encantaria que puguessis conèixer la nostra forma de treballar i els nostres preus competitius.

Com a garanties, comptem amb centenars de clients satisfets durant els últims anys i, a més, vem ser una de les primeres empreses en obtenir el certificat de Pintorist gràcies a les nostres bones valoracions. Ells són l'únic portal especialitzat en pintors en el país i aposten per nosaltres.

Comments are closed.