Pintors a Girona Mestres Pintor

Mestres Pintor és una empresa de pintors a Girona. Tenim la seu a Cassà de la Selva i realitzem treballs per tota la provincia. La nostra especialitat principal són les façanes, tot i que com podreu comprobar també fem moltes feines d'interiors i pintura decorativa.

Podem realitzar qualsevol tipus de treball relacionat amb pintura decorativa: tant interior com exterior. Fem estucs, paper pintat, vinils, apliquem esmalt, laquem portes, etc. A més, també rehabilitem façanes.

Si estàs buscant pintors a Girona, aquest és el teu lloc. Els nostres clients, que són la nostra millor garantia, ens recomanen per la qualitat, perquè guardem fins a l'últim detall, pel tracte rebut i, sobre tot, perque tots queden satisfets amb el resultat final de les feines fetes.

La pintura decorativa és la nostra especialitat. Si vols donar un canvi d'aires a la teva casa, aprofita i fes un pas més enllà de repintar parets i prou. A Mestres Pintor oferim paper pintat i vinils: són materials que si els apliques bé fas de les teves parets una obra d'art.

També som experts en l'aplicació de tot tipus d'estucs: una altra opció per fer de les teves parets una cosa més atractiva. Dominem diverses tècniques de decoració d'interiors i, a la nostra família, fins i tot, hem innovat inventant tècniques noves. Som pintors de tota la vida.

Tenim 10 anys d'experiència: una dècada que ens ha servit per conèixer el sector i estar al capdavant dels pintors a Girona. A més, venim de família de pintors i hem rebut tot el coneixemente de molts anys en la professió per part dels nostres familiars. Coneixem i apliquem les millors tècniques i treballem amb les millors marques del mercat.

¿Necessites pintors a Girona? No ho dubtis i sol·licita'ns pressupost sense compromís. Segur que trobaràs més empreses a la província, però cap com la nostra. Et podem assegurar que no t'empenediràs d'haver demanat els nostres serveis.

Serveis de pintors a Girona

Pintura decorativa
Pintura exterior
Pintura Industrial
Pintar fusta
Pintar parkings